Υπηρεσίες Καταλυμάτων

Έξτρα Υπηρεσίες

Scuba Diving

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία καταδύσεων και ψαροντούφεκο. Απολαύστε αυτές τις μοναδικές υπαίθριες δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν σε όλα τα επίπεδα, από τον πιο απαιτητικό εραστή της φύσης στην οικογένεια που θέλει απλά να περάσει όμορφες διακοπές. Ακολουθήστε μας και ζήστε τη δική σας περιπέτεια. Καταδύσεις στον ναό του Ηραίου και στα αρχαία λιμάνια του Λεχαίου στον Κορινθιακό και στων Κεχρεών στον Σαρωνικό κόλπο.

Συμμετοχή με ομάδα καταδύσεων σε ένα ταξίδι στον χρόνο …
Απολαύστε το μπάνιο σας στα καταγάλανα νερά και περιηγηθείτε στην επιφάνεια με μια μάσκα και ένα αναπνευστήρα και δείτε τα απομεινάρια των υποθαλάσσιων πολύ σημαντικών αρχαιολογικών χώρων.

Scuba-diver
daily boat excursion

Εκδρομή με Σκάφος

Μπάρμπεκιου στο πλοίο, κολύμβηση, κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις, παρακολούθηση δελφινιών και πολλά άλλα σας περιμένουν στις ημερήσιες εκδρομές με σκάφος στο Σαρωνικό και τον Κορινθιακό κόλπο. Αυτές οι εκδρομές μπορούν να συνδυαστούν με άλλα προγράμματα όπως η παρακολούθηση των πτηνών, το σαφάρι άγριας ζωής, η διάβαση της διώρυγας της Κορίνθου, κλπ. Οι πριβέ κορυαζιέρες μπορούν να οργανωθούν για ομάδες άνω των 5 ατόμων.

Παρακολούθηση Δελφινιών & Χελωνών

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για λάτρεις της άγριας ζωής που δεν θέλουν απαραιτήτως να βουτήξουν. Για όσους έχουν την υπομονή να συμμετάσχουν σε αυτή την εκδρομή θα ανταμειφθούν (με λίγη τύχη) με τη μοναδική εμπειρία της συνάντησης με τα δελφίνια, τις χελώνες και τις φώκιες στο φυσικό τους περιβάλλον.

dolphin_turtle